Mijn oma in de punter!

Kom we gaan 28 mei even gezellig naar Kalenberg naar het kerkje waar we getrouwd zijn. Daar is ook de boekuitgifte van het Rietboek. uhh alleen kijken dus….

Mevrouw Visser-Hulzinga uit Wolvega heeft tot haar 23e jaar in Kalenberg gewoond en van huisuit getrouwd en zij voelt de Roots weer. Zeker als ze voorin het boek haar oma Antje Schaap-Doeve in de punter aantreft, zij is vernoemd naar haar oma Antje. Dat is nog eens een ontmoeting. Niet iedereen was in de wieg gelegd om rietsnijder te worden maar de traditie is voorgezet door Karst ~Visser, zoon Jan en..  zie eens Luc onze neef staat er ook nog in en met een mooi verhaal.

Dat boek was dus snel gekocht en ze zijn er blij mee….De dag was niet meer stuk te krijgen.

 

 

Een gedachte over “Mijn oma in de punter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *